SAKARYA / KARASU - Karasu Atatürk Anadolu Lisesi

Yusuf YURDASUCU - Müdür

10.02.1977 yılında Ankara’da doğdu. İlk orta ve lise eğitimini Çorum ili Sungurlu ilçesinde  tamamladı. Daha sonra  Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği bölümünden 1999 yılında mezun oldu. 2014 yılında Sakarya Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını tamamladı. 07.10.1999 yılında Ağrı ili Eleşkirt İlçesi Dolutaş Köyü İlkokulunda Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı. Burada 5 yıl görev yaptıktan sonra Sakarya ili Karasu ilçesine tayin oldu. Burada sırası ile Gölköprü İlköğretim Okulu, Manavpınar İlköğretim Okulu, Sezi Eratik İlköğretim Okulu, Karapınar İlköğretim Okulu ve Şehit Hasan Keleş Mesl. Tekn. And. Lisesi kurumlarında idareci ve öğretmen olarak görev yaptı.

6 Ağustos 2018 yılında Karasu Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü olarak göreve başlayan Yusuf YURDASUCU halen bu görevine devam etmektedir.